Γιώργος Μπουρονίκος

Follow:

Κάθε αρχή και μια πρώτη φορά. Ακόμη και αν το έχεις ξανακάνει, ζεις ένα καινούργιο «ξανά». Δημιουργικό, αγχωμένο, απολαυστικό και παραγωγικό. Πρωτοφανέρωτο και συνάμα τόσο άγνωστο.

Έχοντας τη χαρά να είμαι μέλος μιας παρέας που έμαθε μόνο να δίνει, νιώθω συχνά ευλογημένος. Υπάρχουν ευτυχίες που αγοράζονται ή ακόμα χειρότερα εξαγοράζονται. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ευτυχίες που κερδίζονται από εμάς τους ίδιους. Με κόπο, με υπομονή, με ξενύχτια, με πολλές πολλές πρόβες.

Θα ήθελα πολύ να έχω όλους εσάς στις πρόβες. Μόνο εκεί θα μπορούσα, χωρίς να πω μία λέξη, να σας δώσω να καταλάβετε τι σημαίνει θεατρική παρέα, χαρά, γέλιο. Και δεν θα εξιδανικεύσω την προετοιμασία μιας παράστασης, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αδυνατώ να θυμηθώ τις κακές στιγμές, και αυτό νομίζω είναι το σπουδαιότερο.

Μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξει η αυλαία έχουμε διανύσει μια μεγάλη διαδρομή. Ένα μεγάλο ταξίδι. Συλλέξαμε πολλή αγάπη, κέφι και ελπίδα. Όλα αυτά λοιπόν τα μοιραζόμαστε σε κάθε παράσταση μαζί σας.

2023 © Όλα Καλά - Θεατρική Ομάδα