Η ιστορία μας

Η Θεατρική Ομάδα «Όλα Καλά» ξεκίνησε το ταξίδι της το 2016 μέσα από ένα μικρό πυρήνα ανθρώπων-γονέων που πίστεψαν ότι θα μπορούσαν, εκτός από το ρόλο του κηδεμόνα, να προσεγγίσουν τα παιδιά τους και μέσα από τη δίοδο της τέχνης.

Κάπως έτσι, δειλά, ξεκινά αυτή η παρέα και πειραματίζεται στήνοντας παραστάσεις κουκλοθέατρου, κυρίως για τα παιδιά τους.

Αρχές του 2017 και συζητώντας για το ενδεχόμενο μιας νέας παράστασης, πέφτει η ιδέα ενός θεατρικού, μιας θεατρικής παράστασης. Η ιδέα ωριμάζει και εμπλουτίζεται. Η παρέα θέλει να ανοίξει αυτό τον πυρήνα και να γίνει πιο μεγάλη. Βρίσκει λοιπόν ανταπόκριση και βοήθεια από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού.

Η παρέα μεγαλώνει και παίρνει πια και επίσημο όνομα: «Όλα Καλά». Υπάρχουν ηθοποιοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, ηχολήπτες, φροντιστές, συγγραφέας και σκηνοθέτης για το πρώτο μας έργο. Η είσοδος των νέων μελών αυξάνει τη δυναμική της ομάδας και αρχίζουν οι πρόβες. Με πίεση χρόνου, με πολλές υποχρεώσεις να πιέζουν όλους, οι συναντήσεις γίνονται βράδια σε κλειστά μαγαζιά, γραφεία και σπίτια. Τα σκηνικά στήνονται σε αυλές και αποθήκες με προσωπική δουλειά και πολύ, μα πάρα πολύ, γέλιο. Η ομάδα αποκτά συνοχή και το καλό κλίμα δίνει σε όλους την αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

2023 © Όλα Καλά - Θεατρική Ομάδα