Καλοστραθιά Αμέλια

Ο Ερωτόκριτος ερωτεύεται την Αμέλια Έρχαρτ στα σοκάκια της Κρήτης ενώ η Αρετούσα εντάσσεται στο φεμινιστικό κίνημα του Κορδελιού!

Η θεατρική ομάδα «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» μετά τις επιτυχημένες sold out παραστάσεις, σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκη, επιστρέφει και παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Καλοστραθιά Αμέλια», σε κείμενο του Γιώργου Μπουρονίκου (Bouronikos Giorgios) και σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα (Aggeliki Sapatra).

Η Καλοστραθιά, που σημαίνει καλό δρόμο – καλή στράτα είναι μία έκφραση της Κρήτης. Πως ανταμώνουν όμως οι δρόμοι του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας με την Αμέλια Ερχαρτ, την πρώτη γυναίκα πιλότο που κατάφερε μία υπερατλαντική πτήση;

Όλα μπορούν να συμβούν σε μία θεατρική παράσταση ή καλύτερα σε δύο θεατρικές παραστάσεις αρκεί ο θεατράρχης να είναι αμελής. Και όλα μπορούν να πάνε από το κακό στο χειρότερο όταν θα πρέπει την ίδια θεατρική σκηνή να την μοιραστούν μία ομάδα Κρητικών με απαρχαιωμένες αντιλήψεις για το ρόλο της γυναίκας και ένας φεμινιστικός σύλλογος.
Ο μόνος συνδετικός κρίκος είναι η #αγάπη τους για το #θέατρο και μία πανέξυπνη ατρετσαρίστρια, που τίποτα δεν έχει ζήσει τελικά!!!

Share:
2023 © Όλα Καλά - Θεατρική Ομάδα